Alt Udsolgt til ‘LINAK og spillemanden’

18. februar 2022 Sønderborg

Billetsalget til SOS Børnebyernes og Red Barnets arrangement med Bent Jensen fra LINAK lørdag den 19.marts er gået over alt forventning. Der er på en uge solgt 250 billetter, og det betyder, at vi har udsolgt.

Vi er selvfølgelig begejstrede over, at det gået så godt, men ved også at der nu er nogen, der forgæves forsøger at købe en billet, lyder det i en pressemeddelelse fra Bente Lauritzen, Red Barnet og Bodil Glenthøj fra SOS Børnebyerne.

De hurtige, som allerede har sikret sig en billet, kan se frem til at møde Bent Jensen, der foruden det travle liv som en succesfuld erhvervsmand også giver plads til masser af musik i sit liv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han spiller selv violin og spiller med i flere grupper. Han medbringer violinen og leverer denne lørdag det musikalske indslag sammen med Dorthe, der spiller harmonika

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...