Anmeldelse om voldtægt i Sønderborg

25. september 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

En 17-årig pige har anmeldt en voldtægt til politiet. Ifølge anmelderen skulle voldtægten have fundet sted natten til søndag på et stisystem i Sønderborg midtby.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet ønsker ikke at fortælle nærmere om, hvor i Sønderborg den formodede voldtægt skulle have fundet sted. Det oplyser vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT.

Gerningsmanden beskrives som en stor og kraftig etnisk dansk mand i alderen 20-25 år, mellem 1,90 og to meter høj.

Gerningsmanden betegnes som muskuløs, karseklippet og med markerede kindben. Han havde en lys skjorte og mørke bukser på og havde en kraftig halskæde om halsen.

Politiet ønsker ikke på nuværende tidspunkt at komme med flere oplysninger og vil gerne høre fra eventuelle vidner eller andre der ved noget om den anmeldte voldtægt på telefon 1-1-4.

OPDATERET 10:43:

Politiet oplyser at de modtog anmeldelsen klokken 03.17, men ønsker ikke på nuværende tidspunkt at fortælle om det præcise tidspunkt samt præcise sted, hvor voldtægten skulle have fundet sted.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...