Anmeldelse om voldtægt i Sønderborg

25. september 2016 112

En 17-årig pige har anmeldt en voldtægt til politiet. Ifølge anmelderen skulle voldtægten have fundet sted natten til søndag på et stisystem i Sønderborg midtby. Politiet ønsker ikke at fortælle nærmere om, hvor i Sønderborg den formodede voldtægt skulle have fundet sted. Det oplyser vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT.

Gerningsmanden beskrives som en stor og kraftig etnisk dansk mand i alderen 20-25 år, mellem 1,90 og to meter høj. Gerningsmanden betegnes som muskuløs, karseklippet og med markerede kindben. Han havde en lys skjorte og mørke bukser på og havde en kraftig halskæde om halsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet ønsker ikke på nuværende tidspunkt at komme med flere oplysninger og vil gerne høre fra eventuelle vidner eller andre der ved noget om den anmeldte voldtægt på telefon 1-1-4.

OPDATERET 10:43:

Politiet oplyser at de modtog anmeldelsen klokken 03.17, men ønsker ikke på nuværende tidspunkt at fortælle om det præcise tidspunkt samt præcise sted, hvor voldtægten skulle have fundet sted.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...