Antallet af ‘sommer-indbrud’ i Sønderborg er halveret

9. september 2020 112

Det har i ugerne 27 til 33 været sværere at begå indbrud end i tidligere somre – og hos Syd- og Sønderjyllands Politi er det især den særlige tid med Corona, som bliver udpeget som årsag til faldet i antallet af indbrud.

I sommeren 2019 blev der indenfor Sønderborgs kommunegrænse begået 40 indbrud – og i år er antallet halveret.

“Det skyldes i høj grad, at hr. og fru Danmark har siddet hjemme og det har givet indbrudstyvene dårlige arbejdsvilkår og i Politiet er vi glade for hvert enkelt indbrud mindre”, siger Christian Østergaard, der er vicepolitiinspektør hos Syd- og Sønderjyllands Politi til TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tjenesten Nabohjælp har også haft fremgang og har også betydning for det faldende antal indbrud.

Hos Syd- og Sønderjyllands Politi spiller strategien om at låse indbrudstyvene inde bag tremmer også en rolle.

“Lidt af æren, tænker jeg også, må tilfalde en vedholdende indsats i politikredsen. Indbrudstyve i fængsel hjælper efter vores mening rigtigt godt på indbrudsstatistikken”.

Læs mere på TV Syds hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...