At være en vinder kræver stærk selvdisciplin og hårdt arbejde

18. november 2021 Sport
Pressefoto
Pressefoto

Oplev Anne-Marie Rindom i et topmotiverende foredrag på Idrætshøjskolen Sønderborg, hvor hun fortæller alt om, sin vej til OL-guldet, hvordan det føles at præstere og lykkes under pres, og ikke mindst hvad hun har gjort for at holde fast i sin vindermentalitet – selv når drømmen er ved at briste.

I foredraget, som bliver holdt på idrætshøjskolen i Sønderborg på lørdag kl. 14.30, fortæller Anne-Marie om det enestående eventyr det har været, at nå til det Olympiske Guld i Japan i 2021, som er højdepunktet i hendes karriere, skriver idrætshøjskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

At komme i mål kræver ofte en stærk selvdisciplin og hårdt arbejde. Men det kræver også indsigt, sparring, taktik og strategi. Anne-Marie Rindom er et konkurrencemenneske når det kommer til sejlads. Gennem sine mange år som elitesejler har hun fået et unikt indblik i planlægning, prioritering, træning, og ikke mindst mentaltræning, som er afgørende, når man vil nå sit guld.

Alt det kommer Anne-Marie Rindom ind på i sit fantastiske foredrag, hvor hun fortæller om, hvordan hun har formået at taget de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter og hvordan hun har præsteret og nået sine mål, under pres og til tider også i stressede situationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du tilmelder dig via idrætshøjskolens hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...