Augustenborg-Bro Brandværn siger tak til Hørup Genbrug

De frivillige brand fra Augustenborg-Bro Brandværn. Pressefoto
De frivillige brand fra Augustenborg-Bro Brandværn. Pressefoto
27. maj 2024 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Vi er stolte over at fortælle, at Augustenborg-Bro Brandværn har modtaget en generøs donation på 19.500 kroner fra Hørup Genbrug, som vil hjælpe os med at købe 30 nye pullovers til vores hverdagsuniform, skriver de frivillige brandværn i en pressemeddelelse.

Brandkaptajn Klaus Iskov gør opmærksom på, at donationen betyder meget.

”Det vil gøre en kæmpe forskel for vores brandmænd, når de udfører deres arbejde i lokalsamfundet. De nye ensartede pullovers vil styrke vores professionalisme og bidrage til vores synlighed, når vi deltager i forskellige arrangementer og events i lokalområdet”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi vil gerne takke Hørup Genbrug for deres langvarige støtte og omsorg for vores brandstation. Deres kontinuerlige donationer viser deres værdsættelse og støtte til vores lokale brandværn, og vi er dybt taknemmelige for den tillid og omsorg, de viser os, tilføjer vicekaptajn Martin Bach Jensen.

Brandkaptajn Klaus Iskov oplyser, de frivillige brandmænd ser meget frem til at iføre sig de nye pullovers og fortsætte vores vigtige arbejde med at hjælpe i lokalsamfundet.

”Endnu engang, tusind tak for den fantastiske donation – det betyder meget for os på Augustenborg-Bro Brandstation”.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...