Augustenborg Løbeklub tager imod nye løbere på tirsdag – skal du med?

6. marts 2021 Sport

Kan du sætte 2-3 gange 45 minutter af om ugen og bruge dem i selskab med andre i ’samme båd’, så hjælper vi dig igennem et 12 ugers motiverende og overskueligt forløb beregnet for nybegyndere, som kan løbe med i God Start, indtil de går over til holdet Godt i Gang, skriver Augustenborg Løbeklub.

På den måde vil du allerede fra tirsdag klokken 17 kunne komme fra sofaen og op på 5 km løb efter de 12 uger i løbeklubbens begynderprogram.

Artiklen fortsætter under annoncen

Turene starter ved Augustenborg-hallerne.

Du kan derefter være med på en 5 kilometer Genforenings-Jubilæumsrute i maj samt i Royal Run i efteråret. Du får også et flot Genforeningskrus og et helt års medlemskab for bare 300 kroner.

Det eneste ønske fra løbeklubbens side er, at du prioriterer at være med. Du skal gerne møde op. Det er motiverende for de andre på holdet, for instruktørerne og i sidste ende for dig selv, når der på den måde kan samles et godt team.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sydals

Kæmpe solcelleanlæg på vej til Sydals

14. april 2021 Erhverv

Clean Energy Advisors ApS ønsker at bygge en 37 hektar stor solcellepark mellem Tandslet og Lysabild. Når solcellerne er installeret, vil 62 procent af ProjectZeros målsætning for solcellekapacitet i Roadmap 2025 være nået. Parken på Sydals bliver med en kapacitet på 39 MW – installeret effekt – kommunens største, idet Glansager/Vollerup er på 25 MW. […]

Læs mere...