Augustenborg Løbeklub tager imod nye løbere på tirsdag – skal du med?

6. marts 2021 Sport

Kan du sætte 2-3 gange 45 minutter af om ugen og bruge dem i selskab med andre i ’samme båd’, så hjælper vi dig igennem et 12 ugers motiverende og overskueligt forløb beregnet for nybegyndere, som kan løbe med i God Start, indtil de går over til holdet Godt i Gang, skriver Augustenborg Løbeklub.

På den måde vil du allerede fra tirsdag klokken 17 kunne komme fra sofaen og op på 5 km løb efter de 12 uger i løbeklubbens begynderprogram. Turene starter ved Augustenborg-hallerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan derefter være med på en 5 kilometer Genforenings-Jubilæumsrute i maj samt i Royal Run i efteråret. Du får også et flot Genforeningskrus og et helt års medlemskab for bare 300 kroner.

Det eneste ønske fra løbeklubbens side er, at du prioriterer at være med. Du skal gerne møde op. Det er motiverende for de andre på holdet, for instruktørerne og i sidste ende for dig selv, når der på den måde kan samles et godt team.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Kultur, Sønderborg

Oplev nattestemning som i 1864 på Dybbøl Banke

4. oktober 2023 Kultur

Natten sænker sig over slagmarken, og alt er tyst som i graven. I skanser og løbegrave kryber de trætte soldater sammen, men officererne sørger for, at vagten ikke sover. For i ly af mørket kan fjenden snige sig frem. Krig føres i alle 24 timer i døgnet, men nattens strabadser kan være svære at sætte […]

Læs mere...