Augustenborg: Rejsegilde på ældreboliger

Arkivfoto
Arkivfoto
28. juli 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Den 14. august holdes der rejsegilde på 20 nye ældreboliger ved siden af Amaliehaven i Augustenborg. Samtidig kan borgerne begynde at søge om at blive visiteret til boligerne.

Sidste år indviede Sønderborg Kommune plejecentret Amaliehaven med 60 moderne plejeboliger. Nu følger så 20 moderne ældreboliger tæt på Amaliehaven med mulighed for, at beboerne her kan benytte en række af de faciliteter, som findes både inden for og uden for plejecentret. Byggeriet er godt i gang, således at der kan holdes midtvejsfest – rejsegilde – den 14. august.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rejsegildet holdes kl. 14 med taler ved formand for seniorudvalget, Preben Storm, og ved en repræsentant fra totalentreprenøren, Bo Michelsen A/S. Bagefter er ordet frit for andre, der serveres en let forfriskning, og der er mulighed for at se på boligerne.

16. juni 2024 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture: Motorsavene er startet

16. juni 2024 Kultur

Søndag middag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen på Slotskajen til dette års udgave af WoodSculpure Festival, hvor kunstnere laver flotte skulpturer ud af store træstammer. “Det har været en fatastisk weekend med koncerter, Markedsdage og Strikkefestival og nu glæder vi os over det her event, WoodSculpture, der vil trække folk til havnen, hvor de vil […]

Læs mere...