Bagagerums-salg ved Notmark Gamle Skole

24. april 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Du,din familie og venner inviteres hermed til Bagagerumssalg, hvor ”Private Kræmmere” har fyldt deres bagagerum/ trailer/ cykeltrailer med ting og sager, husflidsarbejder og genbrugsting, de kan have fundet under forårsoprydningen i hus og have. Velkomsten gælder den 5. maj fra klokken 11 til 15 ved Notmark Gamle Skole.

Vi fejrer sommerens komme ved at rejse en Majstang, og byder sommeren velkommen med Sangen ”Kom maj du søde milde”

Der vil være mulighed for at købe, sodavand, øl og pølser med brød

Artiklen fortsætter under annoncen

Bagagerumssalget er udelukkende for ”Private endags Kræmmere” som her for mulighed for at sælge ud af deres private gemmer eller husflidsarbejder.

Det er første gang der holdes Bagagerumssalg, og arrangørerne håber at det vil blive rigtig godt besøgt af både ”private kræmmere” og gæster.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...