Bauhaus er ny sponsor for Sønderborg Svømmeklub

25. januar 2023 Sønderborg

Mange er ikke klar over, at Sønderborg Svømmeklub en frivillig forening. Svømmeklubben har eksisteret siden 1953 og er Sønderjyllands største, og mest vindende svømmeklub. Det er både nødvendigt og vigtigt lokale virksomheder er sponsorer for på den måde, at kunne tilbyde alle svømmerne i kommunen de bedste betingelser for træning i vand.

Derfor er det også med stor fornøjelse, at Svømmeklubben nu kan præsentere Bauhaus Sønderborg som ny sponsor i svømmeklubben.

”Vi er glade for det nye samarbejde og takker Bauhaus for sponsoratet, der kommer svømmeklubbens svømmere til gode”, siger Nina Ramberg Mortensen i en pressemeddelelse. Hun er presseansvarlig for Sønderborg Svømmeklub.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi vil gerne støtte Svømmeklubben Sønderborg med 5.000 kroner, som kan hjælpe med at støtte den daglige drift, træning, events og stævner, så man kan bibeholde den attraktivitet, som klubben så flot har formået at opnå. Det er flot, at klubben er den mest vindende svømmeklub i hele Sønderjylland, men også, at klubben har skabt et fantastisk miljø for elitesporten, som kræver meget tid og mange kræfter fra svømmerne”, siger Cecilie Madden, salgs- og eventkoordinator i Bauhaus Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”I Bauhaus vil vi gerne være med til at skabe aktive fællesskaber og det som svømmeklubben gør, betyder meget for vores lokalsamfund. Det støtter vi gerne op om. Vi håber, at vore bidrag kan gøre en forskel i klubben og så glæder vi os til at kunne følge klubbens sportslige præstationer til diverse turneringer og ønsker alt held og lykke til de mange svømmere”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...