Beboere hørte kælderruden blive smadret

5. november 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Et indbrud på Præstegårdsvej i Ulkebøl er meldt til politiet. Her blev der knust en rude og hele huset blev rodet igennem. Politiet kan ikke sige, hvad der blev stjålet, men der blev fundet flere åbne smykkeæsker og poser som tyven eller tyvene har tømt.

På Grundtvigs Allé var der indbrud i en garage i tidsrummet fra tirsdag kl. 17 til onsdag morgen. Her blev der stjålet en Weber gasgrill og forskellige Weber tilbehør.

“Det er jo ikke noget, man bare sådan kan tage under jakken, så vi håber at nogen har set tyvene slæbe afsted med det”, siger Mads Hansson fra politiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Betjent med ryggen til, Politi synligtHørte rude blev smadret

Onsdag ved 19 tiden  sad en familie og så tv i deres hus på Sundsvallgade i Sønderborg. Pludselig hørte de en rude blive smadret i deres kælder og da manden gik ud for at se, hvad der var sket ,så han en mand løbe væk fra stedet igennem flere haver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den flygtende mand beskrives som 175 cm høj, sort hår og han var iført sort tøj.

Patruljen var på stedet 1 minut efter anmeldelsen og senere kom flere patruljer til. De ledte efter manden i en times tid, men desværre uden at finde ham.

“Vi vil selvfølgelig gerne høre om det, hvis nogen har set ham luske rundt i haverne i kvarteret derude”, siger Mads Hansson.

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...