Bedste’s: Børns Voksenvenner med i øl-arrangement

25. september 2013 Frivillige

Den 10. oktober arbejder Bedste’s sammen med Børns Voksenvenner i et arrangement, hvor der både skal spises lækker mad og smages på flere forskellige slags øl. Målet er ikke, at voksen-vennerne skal begynde at dyrke pilsnere som fritidsinteresse. Der er en god mening bag samarbejdet.voksenvenner

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi snakkede med Steven Redd Andersson om, at vi gerne vil møde en masse yngre mænd og de kommer jo hos Bedste’s og i Wunder-bar, siger Michael Jørgensen fra Børns Voksenvenner. Og heldigvis synes Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde, at Børns Voksenvenner gør et vigtigt stykke arbejde, som gør livet dejligere for børn.

Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde hjælper Børns Voksenvenner.

Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde hjælper Børns Voksenvenner.

Artiklen fortsætter under annoncen

– De sagde straks ja til et samarbejde, hvor vi kan snakke med de unge mænd om vores arbejde. Så kan de jo tænke lidt over, om de vil være i vores frivillige række, siger Michael Jørgensen. Foreningen har ingen planer om at hverve frivillige den 10. oktober. men alene at give gæsterne lidt at overveje.

Børns Voksenvenner bruger tid sammen med børn, der ikke har en far i deres liv. Sammen med en voksenven, kan børnene komme til at opleve og lave noget af alt det, som andre børn gør med deres far. Foreningen er meget omhyggelige med at sætte den rigtige voksne sammen med hvert enkelt barn, så mulighederne for et givende og berigende samarbejde mellem de to venner  har de bedste chancer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du vil snakke med de frivillige om det, som de får ud af at være der for børn, så tilmeld dig hos Bedste’s på 3139 3783.

Prisen for arrangementet er 200 kroner.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...