Bedste’s: Børns Voksenvenner med i øl-arrangement

25. september 2013 Frivillige

Den 10. oktober arbejder Bedste’s sammen med Børns Voksenvenner i et arrangement, hvor der både skal spises lækker mad og smages på flere forskellige slags øl. Målet er ikke, at voksen-vennerne skal begynde at dyrke pilsnere som fritidsinteresse. Der er en god mening bag samarbejdet.voksenvenner

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi snakkede med Steven Redd Andersson om, at vi gerne vil møde en masse yngre mænd og de kommer jo hos Bedste’s og i Wunder-bar, siger Michael Jørgensen fra Børns Voksenvenner. Og heldigvis synes Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde, at Børns Voksenvenner gør et vigtigt stykke arbejde, som gør livet dejligere for børn.

Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde hjælper Børns Voksenvenner.

Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde hjælper Børns Voksenvenner.

Artiklen fortsætter under annoncen

– De sagde straks ja til et samarbejde, hvor vi kan snakke med de unge mænd om vores arbejde. Så kan de jo tænke lidt over, om de vil være i vores frivillige række, siger Michael Jørgensen. Foreningen har ingen planer om at hverve frivillige den 10. oktober. men alene at give gæsterne lidt at overveje.

Børns Voksenvenner bruger tid sammen med børn, der ikke har en far i deres liv. Sammen med en voksenven, kan børnene komme til at opleve og lave noget af alt det, som andre børn gør med deres far. Foreningen er meget omhyggelige med at sætte den rigtige voksne sammen med hvert enkelt barn, så mulighederne for et givende og berigende samarbejde mellem de to venner  har de bedste chancer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du vil snakke med de frivillige om det, som de får ud af at være der for børn, så tilmeld dig hos Bedste’s på 3139 3783.

Prisen for arrangementet er 200 kroner.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...