Bedste’s og Wunder-bar støtter Stafet for livet

28. juli 2013 Frivillige

Når meningen med Stafet for Livet er at deltagerne bevæger sig rundt, så har vi bestemt, at vi giver et ti-turskort til Dagens Ret til det firmahold, som har de deltagere, der gennemsnitligt når flest omgange i Stafet for Livet.

Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde støtter Stafet for Livet.

Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde støtter Stafet for Livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det siger Steven Redd Andersson til Sønderborg Nyt. Det er manden, der gemmer sig under navnet Bedste, når han svinger med gryder og pander på Rådhustorvet.

Altså kan de mest kondistærke deltagere i Stafet for Livet se frem til en middag, der er præcis som i de gode gamle dage, hvor  man lavede maden fra bunden.

– Og Wunder-bar vil selvfølgelig give en siodavand eller en fadøl til maden, siger Henrik Danekilde.  Han er en af ejerne af det populære sted, hvor ungdommen samles i aftentimerne og spisegæsterne nyder maden i dagtimerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Skiftedag: Sydtrafik ændrer i køreplanerne

15. juni 2021 Erhverv

Søndag den 27. juni er skiftedag for alle Sydtrafiks køreplaner. De fleste køreplaner har dog kun mindre ændringer, men i Sønderborg sker der større ændringer på kørslen mellem Aabenraa og Sønderborg, Gråsten og Aabenraa samt i bybusnettet. Det skriver Sydtraik i en pressemeddelelse. Linje 2 og linje 6 i Sønderborgs bybusnet nedlægges ved køreplansskiftet og […]

Læs mere...