Bedste’s og Wunder-bar støtter Stafet for livet

28. juli 2013 Frivillige

Når meningen med Stafet for Livet er at deltagerne bevæger sig rundt, så har vi bestemt, at vi giver et ti-turskort til Dagens Ret til det firmahold, som har de deltagere, der gennemsnitligt når flest omgange i Stafet for Livet.

Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde støtter Stafet for Livet.

Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde støtter Stafet for Livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det siger Steven Redd Andersson til Sønderborg Nyt. Det er manden, der gemmer sig under navnet Bedste, når han svinger med gryder og pander på Rådhustorvet.

Altså kan de mest kondistærke deltagere i Stafet for Livet se frem til en middag, der er præcis som i de gode gamle dage, hvor  man lavede maden fra bunden.

– Og Wunder-bar vil selvfølgelig give en siodavand eller en fadøl til maden, siger Henrik Danekilde.  Han er en af ejerne af det populære sted, hvor ungdommen samles i aftentimerne og spisegæsterne nyder maden i dagtimerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...