Bedste’s og Wunder-bar støtter Stafet for livet

28. juli 2013 Frivillige

Når meningen med Stafet for Livet er at deltagerne bevæger sig rundt, så har vi bestemt, at vi giver et ti-turskort til Dagens Ret til det firmahold, som har de deltagere, der gennemsnitligt når flest omgange i Stafet for Livet.

Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde støtter Stafet for Livet.

Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde støtter Stafet for Livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det siger Steven Redd Andersson til Sønderborg Nyt. Det er manden, der gemmer sig under navnet Bedste, når han svinger med gryder og pander på Rådhustorvet.

Altså kan de mest kondistærke deltagere i Stafet for Livet se frem til en middag, der er præcis som i de gode gamle dage, hvor  man lavede maden fra bunden.

– Og Wunder-bar vil selvfølgelig give en siodavand eller en fadøl til maden, siger Henrik Danekilde.  Han er en af ejerne af det populære sted, hvor ungdommen samles i aftentimerne og spisegæsterne nyder maden i dagtimerne.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...