Benny Engelbrecht har sat sit lobbyregister i bero

5. december 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Skatteminister Benny Engelbrecht  har i årevis været en af Folketingets mest ivrige fortalere for at få oprettet et obligatorisk lobbyregister, som

Benny Engelbrecht har sat sit lobbyregister i bero.

Benny Engelbrecht har sat sit lobbyregister i bero.

Artiklen fortsætter under annoncen

Christiansborgs politikere skal registrere sig i for at øge åbenheden om den politiske proces og de bagvedliggende økonomiske interesser.

Men efter at han blev minister i begyndelsen af september, er Benny Engelbrecht holdt op med at opdatere sit private lobbyregister. Efter grundige overvejelser er han kommet frem til, at der slet ikke skal være et register, mens han er minister.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge Benny Engelbrecht er det tilstrækkeligt, at han opgiver, hvad han har af økonomiske interesser.

“Som minister er jeg forpligtet til at opgive, ikke bare hvad jeg selv har af økonomiske interesser nu, men også hvad jeg har haft, og også hvad min hustru har af indkomst”, siger Benny Engelbrecht til JyllandsPosten. Han tilføjer, at for ham handler for ham nu om rigtig mange andre ting. Først og fremmest at Skat skal være en mere åben organisation.

Artiklen fortsætter under annoncen

24. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Cristian Oprea er videre i X Factor

24. februar 2024 Kultur

Fredag aften var Cristian Oprea fra Sønderborg for første gang på livescenen i X Factor og det var med nummeret Halskæde af Guldimund – og på tilskuerrækkerne sad begge hans forældre. Da fredagens udsendelse nåede til afgørelsen var Cristian Oprea den sidste deltager, som efter tilfældig rækkefølge, blev sendt videre til endnu en uge i […]

Læs mere...