Benny Engelbrecht har sat sit lobbyregister i bero

5. december 2014 Politik

Skatteminister Benny Engelbrecht  har i årevis været en af Folketingets mest ivrige fortalere for at få oprettet et obligatorisk lobbyregister, som

Benny Engelbrecht har sat sit lobbyregister i bero.

Benny Engelbrecht har sat sit lobbyregister i bero.

Christiansborgs politikere skal registrere sig i for at øge åbenheden om den politiske proces og de bagvedliggende økonomiske interesser.

Men efter at han blev minister i begyndelsen af september, er Benny Engelbrecht holdt op med at opdatere sit private lobbyregister. Efter grundige overvejelser er han kommet frem til, at der slet ikke skal være et register, mens han er minister.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge Benny Engelbrecht er det tilstrækkeligt, at han opgiver, hvad han har af økonomiske interesser.

“Som minister er jeg forpligtet til at opgive, ikke bare hvad jeg selv har af økonomiske interesser nu, men også hvad jeg har haft, og også hvad min hustru har af indkomst”, siger Benny Engelbrecht til JyllandsPosten. Han tilføjer, at for ham handler for ham nu om rigtig mange andre ting. Først og fremmest at Skat skal være en mere åben organisation.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...