Bente Larsen bliver chef for Social og Senior

4. februar 2015 Uncategorized

Bente Larsen, der har været konstitueret i jobbet som direktør i forvaltningen Social og Senior i Sønderborg Kommune siden august sidste år, er nu ansat som direktør.

Ansættelsen blev godkendt på byrådets lukkede møde onsdag aften.rådhus

Bente Larsen er uddannet sygeplejerske i Sønderborg og har arbejdet i sygehusvæsnet i 28 år. I 2002 blev hun ældrechef i Augustenborg Kommune frem til kommunesammenlægningen i 2007. Hun har haft forskellige lederstillinger i Sønderborg kommune, senest som chef for hjemmeplejen, hjemmesygeplejen og sundhedsområdet inden hun sidste år blev konstitueret som direktør.

Bente Larsen har forskellige lederuddannelser, bl.a. en diplomuddannelse inden for erhvervsledelse i 1997 og en Master i Public Management i 2002.

Som direktør for Social og Senior står hun i spidsen for et stort forvaltningsområde med et budget på ca. 1,1 mia. kr. Området omfatter plejecentrene, hjemmeplejen, handicap- og socialpsykiatrien, misbrugsområdet, visitation til ydelser, dagcentre/daghjem, ældreboliger, korttidspladser og hjælpemiddeldepot m.v.

Forvaltningen betjener to politiske udvalg, socialudvalget og seniorudvalget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...