Bente Lauritzen er glad for Red Barnet fik Brobyggerprisen

8. september 2017 Sønderborg

Brobyggerprisen går i 2017 til frivillig-teamet i Red Barnet Sønderborgs familieoplevelsesklub ”Velkommen til Sønderborg”.

“Det er jeg glad og stolt over”, siger Bente Lauritzen, som er formand for Red Barnet.

“Det er de mange frivillige, der har gjort en rigtig stor indsats, som har æren for, at vi får den. Og en del af æren skyldes bestemt også Mari-Louise Grube Møller fra kommunens integrationsafsnit”, siger Bente Lauritzen til SønderborgNYT.

Udpluk fra indstillingen

Artiklen fortsætter under annoncen

Familieklubben består af en gruppe flygtningefamilier og lokale familier. De er med i et sjovt, trygt og inkluderende fællesskab, som gør, at flygtningefamilierne føler sig velkomne og bliver klædt på til livet som familie i Danmark – socialt, praktisk, kulturelt og lokalt.

Familieklubben mødes med jævne mellemrum til gode familievenlige oplevelser arrangeret af de fire ildsjæle i frivillig-teamet. Det kan være fællesspisning, sportsaktiviteter, lege og kulturelle arrangementer. Frivillig-teamet yder en stor indsats og tilbagemeldingerne fra de deltagende familier er meget positive.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frivillig-teamet har således fortjent Årets Brobyggerpris for deres engagement og arbejde med, at skabe bånd og relationer på tværs af kulturer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Nybyggerne klar til start i Sønderborg – følg med direkte klokken 12

10. maj 2021 Samfund

I efteråret blev det afsløret, at Sønderborg bliver vært for det populære TV2-program ’Nybyggerne’ og mandag bliver Nybyggerne afsløret på et pressemøde, som du kan følge direkte på SønderborgNYT TV, fra klokken 12:00. Optagelserne til programmet, hvor fire par skal kæmpe om at indrette det bedste hus, er så småt ved at gå i gang […]

Læs mere...