Besøg Dybbøl Tennisklub og deltag i en konkurrence

24. april 2015 Sønderborg

Dybbøl Tennisklub under Dybbøl Idræts- og Ungdomsforening – holder åbent hus i anledningen af Tennissportens dag lørdag den 2. maj fra kl 13-16.

Tennis-børn i Dybbøl: Foto: Claus Klaris

Tennis-børn i Dybbøl: Foto: Claus Klaris

Kom og prøv et par slag med en tennisketcheren, mød vore trænere og deltag i konkurrencen om en ny tennisketcher sponsoreret af ProSpeed.

“Dybbøl Tennisklub henvender sig , som hele Dybbøl Idræts- og Ungdomsforening, til bredden og er stedet, hvor hele familien kan være sammen om idræt. Vi har en meget fleksibel tilgang til træningstider, så også den øvede spiller med begrænset tid til rådighed tilgodeses”, siger DIU-formand Claus Klaris.

Tennisbanerne ligger centralt i Dybbøl og har et højt niveau. Nær banerne ligger foreningens klubhus, der bruges  som det centrale mødested, hvor spillerne hygger sig før og efter kampene.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...