Besøg Dybbøl Tennisklub og deltag i en konkurrence

24. april 2015 Sønderborg

Dybbøl Tennisklub under Dybbøl Idræts- og Ungdomsforening – holder åbent hus i anledningen af Tennissportens dag lørdag den 2. maj fra kl 13-16.

Tennis-børn i Dybbøl: Foto: Claus Klaris

Tennis-børn i Dybbøl: Foto: Claus Klaris

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og prøv et par slag med en tennisketcheren, mød vore trænere og deltag i konkurrencen om en ny tennisketcher sponsoreret af ProSpeed.

“Dybbøl Tennisklub henvender sig , som hele Dybbøl Idræts- og Ungdomsforening, til bredden og er stedet, hvor hele familien kan være sammen om idræt. Vi har en meget fleksibel tilgang til træningstider, så også den øvede spiller med begrænset tid til rådighed tilgodeses”, siger DIU-formand Claus Klaris.

Tennisbanerne ligger centralt i Dybbøl og har et højt niveau. Nær banerne ligger foreningens klubhus, der bruges  som det centrale mødested, hvor spillerne hygger sig før og efter kampene.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...