Besøg Soroptimisternes julemarked

7. november 2013 Frivillige

Soroptimisterne holder julemarked torsdag 21. og fredag 22. november kl. 10 – 17 på Sønderborg Bibliotek. Her sælges smart tøj, smykker, tasker, juledekorationer, julekort og mange andre lækre ting for den kræsne gæst.

Lad dig friste på Sønderborg Soroptimistklubs julemarked, mens du kommer i før-julestemning og støtter en god sag. Sønderborg Soroptimistklub er en humanitær organisation med fokus på kvinder og børns vilkår.jul

Artiklen fortsætter under annoncen

Julemarkedet byder bl.a. på:

Julesmåkager, gelé, tøj, tasker, tørklæder, keramik, juledekorationer, julepynt, julekort, hjemmestrikkede sokker, grydelapper, soroptimisternes kalender og meget mere.

Overskuddet går til soroptimistklubbens indsatsområder her i Sønderborg.

Soroptimisterne uddelte i maj måned 60.000,- kr. til udvalgte kvinder og foreningen TUBA – og arbejder trøstigt videre med at skaffe penge til næste års donationer. Julemarkedet er en vigtig del af dette arbejde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...