Besøg Soroptimisternes julemarked

7. november 2013 Frivillige

Soroptimisterne holder julemarked torsdag 21. og fredag 22. november kl. 10 – 17 på Sønderborg Bibliotek. Her sælges smart tøj, smykker, tasker, juledekorationer, julekort og mange andre lækre ting for den kræsne gæst.

Lad dig friste på Sønderborg Soroptimistklubs julemarked, mens du kommer i før-julestemning og støtter en god sag. Sønderborg Soroptimistklub er en humanitær organisation med fokus på kvinder og børns vilkår.jul

Artiklen fortsætter under annoncen

Julemarkedet byder bl.a. på:

Julesmåkager, gelé, tøj, tasker, tørklæder, keramik, juledekorationer, julepynt, julekort, hjemmestrikkede sokker, grydelapper, soroptimisternes kalender og meget mere.

Overskuddet går til soroptimistklubbens indsatsområder her i Sønderborg.

Soroptimisterne uddelte i maj måned 60.000,- kr. til udvalgte kvinder og foreningen TUBA – og arbejder trøstigt videre med at skaffe penge til næste års donationer. Julemarkedet er en vigtig del af dette arbejde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...