Besøg Soroptimisternes julemarked

7. november 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Soroptimisterne holder julemarked torsdag 21. og fredag 22. november kl. 10 – 17 på Sønderborg Bibliotek. Her sælges smart tøj, smykker, tasker, juledekorationer, julekort og mange andre lækre ting for den kræsne gæst.

Lad dig friste på Sønderborg Soroptimistklubs julemarked, mens du kommer i før-julestemning og støtter en god sag. Sønderborg Soroptimistklub er en humanitær organisation med fokus på kvinder og børns vilkår.jul

Artiklen fortsætter under annoncen

Julemarkedet byder bl.a. på:

Julesmåkager, gelé, tøj, tasker, tørklæder, keramik, juledekorationer, julepynt, julekort, hjemmestrikkede sokker, grydelapper, soroptimisternes kalender og meget mere.

Overskuddet går til soroptimistklubbens indsatsområder her i Sønderborg.

Soroptimisterne uddelte i maj måned 60.000,- kr. til udvalgte kvinder og foreningen TUBA – og arbejder trøstigt videre med at skaffe penge til næste års donationer. Julemarkedet er en vigtig del af dette arbejde.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...