Bilist stak af efter uheld

5. april 2017 112

En 55-årig mand tirsdag eftermiddag ramt af en anden bilist, da han kom kørende i sin splinternye bil.

Den 55-årige holdt for rødt i lyskrydset Kirkebakken og Løkken i Sønderborg. Bagfra kom en anden bil kørende, hvor føreren havde opmærksomheden det forkerte sted.Han kørte direkte ind i den 55-åriges bil.

“De to parter aftalte at køre ned til parkeringen ved på havnen for at udveksle oplysninger – men det var kun den 55-årige, der holdt aftalen. Heldigvis havde han skrevet registreringsnummeret på modparten”, siger Mads Hansson fra Lokalpolitiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet fandt onsdag morgen bilen på Sct. Jørgens Gade. Bilen havde skader på frontpartiet. Der var ikke nogen i eller ved bilen men politiet ved hvem ejeren er.

“Vi har taget bilen med ind på stationen og ejeren er velkommen til at komme og hente den. Hvis han ikke kommer herind så kommer vi på besøg”, siger Mads Hansson til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...