Bilister sigtet for narkokørsel

14. juli 2022 112

Onsdag klokken 16:25 blev en 42-årig mand standset af politiet, da han kørte i bil ved Stenbjergparken.

“Han blev testet med narkometer og det gav udslag på hash. Bilisten blev sigtet og anholdt, så der kunne tages en blodprøve”, siger Thomas Berg fra politiet i Sønderborg.

Natten til torsdag blev endnu en bilist sigtet for narkokørsel.

“Det er en 26-årig mand fra Nordborg, som blev stoppet i Ketting. Her slog narkotesten ud på amfetamin”, siger Thomas Berg.

Bilisten blev sigtet og anholdt – og i den forbindelse fandt betjentene to gram amfetamin, som også er skrevet ind i sigtelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Med i bilen var der en 28-årig mand fra Nordborg, som også blev visteret. Han havde 15 gram amfetamin på sig og det er han sigtet for”.

Det er taget blodprøver fra de bilister og det er resultatet fra dem – og ikke fra narkotesten – der afgør sagernes udfald.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...