Biljagt stoppede på Tandsbjerg Plejecenter

25. maj 2015 112

En gruppe unge mennesker kørte ved 00.30 natten til mandag i bil overfor rødt lys et sted i Sønderborg – og det så politiet, som gav tegn til at føreren skulle stoppe.

I stedet trådte han på speederen og jagten gik ind.politi

Den unge mand drejer ind på Tandsbjerg Plejecenters parkeringsplads, hvor betjentene får spærret, så han ikke kan køre videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det var ret vildt og vi var da bange for, at vi skulle blive ramt af flugtbilen”, siger en lille gruppe sosu-assistenter til SønderborgNyt. Kvinderne skulle netop til at køre fra plejecentret.

Føreren af bilen blev anholdt og kørt fra stedet i en ekstra politibil, mens hans venner fik lov til at gå.

“Vi gav dem lov til at gå, fordi det lader til, at de havde forsøgt at få føreren til at standse”, siger en betjent på stedet til SønderborgNyt. De to betjente kiggede grundigt efter, hvad der var i bilen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...