Blæksprutterne er Årets Forening 2012

20. april 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler
Blæksprutterne anerkendes for den store rummelighed.

Foreningsmedlem Sara Jacqueline Refstrup skriver i sin indstilling::

Foreningen Blæksprutterne yder den ekstra omsorg som gør, at medlemmerne vokser og udfolder deres positive sider. Medlemmerne får livsglæde ved at besøge foreningen, og de udtrykker, at foreningen er et vigtigt aktiv i deres hverdag.

Foreningen udbyder en del forskellige arrangementer, bl.a. kurser i slægtsforskning, personlig udvikling og spiritisme. Det udfordrer medlemmerne både personligt og fagligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningen byder på mange gode ture, hvor medlemmerne bliver rystet sammen og hvor nye venskaber får lov til at blomstre. Foreningen udfordrer også de medlemmer som er interesseret i at udfolde deres personlige talent, bl.a. gennem malerværksted og skriveklub.

Vigtigst af alt: Foreningen gør et stort stykke arbejde for at få mange af byens aktiviteter til at løbe rundt. Blæksprutterne yder en stor indsats ved Markedsdagene, juletræstænding og uddeling af juleposer, 1864-løbet og mange andre aktiviteter. Medlemmerne føler et ansvar for at give deres bidrag til at afholde de forskellige kulturelle aktiviteter i byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover gør foreningen en stor indsats for Sønderborg kommunes jobcenter i forbindelse med praktikanter, der udøver aktivering i Blæksprutterne.

Blomsterne gives til Sara, der står bag indstillingen.

Foreningen Blæksprutterne har fortjent titlen Årets Forening på grund af den store frivillige arbejdskraft foreningen tilbyder kommunen, kommunens virksomheder og foreninger.

 

Blæksprutterne er en forening, der til fulde lever op til dens samfundsmæssige ansvar, som er deltagelse i kommunens aktiviteter, og rum til byens udsatte, der finder deres daglige omgangskreds og livsglæde ved at besøge foreningen. Der er plads til alle personligheder, aldre og nationaliteter.

Artiklen fortsætter under annoncen