Blæksprutterne inviterer til foredrag med Peter Mygind og Jytte Abildstrøm

28. september 2021 Sønderborg

Den 29. oktober byder Blæksprutterne på hele to foredrag i Sønderborg Teater – og det første af dem er med Peter Mygind, som vil fortælle om socialt ansvar – og selvfølgelig ligger der en tanke bag emnet:

“Mit håb er, at der vil være nogle mennesker, som bliver inspireret til at træde ind et eller andet sted i den friviilige verden”, siger Ole Stolberg, som er leder hos Foreningen Blæksprutterne. Han mener, at enhver, som har overskud, bør gøre noget for andre.

Peter Mygind går på scenen klokken 17 og har ordet frem til cirka 18, hvor det første foredrag slutter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er mulighed for at bestille buffet på Hotel Sønderborg Strand på telefon 7442 1900 – og klokken 19:30 skal Peter Mygind igen på scenen”, siger Ole Stolberg til Sønderborg. Han fortsætter:

“Og det skal han i selskab med sin mor, Jytte Abildstrøm – og der kan alt ske”, siger Ole Stolberg.

Det koster 250 kroner at opleve begge foredrag og vil man blot høre ét af dem, så er prisen 150 kroner.

“Billetterne køber man i Blæksprutterne på Skovvej eller ringer på telefon 7443 1802. Man kan også sende en mail til bskovvej@gmail.com”, siger Blæksprutternes leder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...