Børn fra Red Barnets familieklub fik legetøj

7. april 2020 Sønderborg

Frivillige fra Red Barnets Familieoplevelsesklub i Sønderborg pakkede mandag flere biler med aktivt legetøj, hula hop ringe, bolde, sjippetove, crocket  og kreative poser.

De kreative poser indeholdt blandt papkrus, vat, farvet karton, tusser samt en pakke karsefrø, så der kan laves påskekyllinger, som henover påsken ville få voksende grønt hår.

Poserne indeholdt yderligere træklemmer, lim, øjne og farvede fjer, der alt sammen kunne blive til farvede og flotte påskekyllinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til de små var der udendørs kridt,  sæbebobler samt malebøger.

Det hele blev bragt ud til de i alt 40 børn, i alderen 3-12 år, der er bosiddende rundt omkring i Sønderborg kommune og som er med i klubben, sakriver Red Barnet

Inden turen var der ringet rundt og børnene stod forventningsfuldt og ventede i dørene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stor var glæden og smilene, dels fra børnene, men også fra forældrene, da pakkerne blev afleveret og vi fik spurgt ind til, hvordan de havde det og sluttede af med en hilsen og ønsket om en god påske.

Pakkerne blev selvfølgelig afleveret i behørig afstand fra modtageren.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...