Børneland: Rekorddonation til En God Jul for Alle

06. september Sønderborg

Onsdag begyndte fortryllende godt for Brian Kaslund, der – i rollen som formand for En God Jul for Alle – skulle møde op hos Fri BikeShop på Alsgade og hente penge fra Ringriderfestens Børneland.

“Vi har 17.472 kroner fra Lykkehjulet i Børneland og når det er så mange penge, så skyldes det en fantastisk opbakning fra byens butikker”, siger Brian Jørgensen fra Børnelands-komiteen.

Faktisk var der butikker, der selv ringede for at være med til at donere præmier.

“Vi tog et billede af de butikker, der støttede og lagde dem op på Børnelands Facebook og det var åbenbart populært at være dér”, siger Brian Jørgensen.

Brian Kaslund skulle ikke kun bære én – men hele to checks hjem og blev dermed modtager af rekorddonationen fra Børneland, der aldrig tidligere har delt så mange penge ud.

Cykelpenge

Efter Børnelands cykelringridningsdyst under Ringriderfesten blev der holdt auktion over otte cykler fra Fri BikeShop.

“Det gav 13.200 kroner, så der var flere, der fik en virkeligt billig cykel, som blot havde været brugt under Ringriderfesten”, siger Kent Nissen fra Fri BikeShop, der selv var auktionarius på auktionen.

Formanden for En God Jul for Alle fik to checks med sig hjem og det samlede beløb blev 30.672 kroner.

“Det er fantastisk, at I giver så mange penge, som vi kan sikre andre en god jul for”, siger Brian Kaslund og undrer sig højlydt over det pudsige ved, at et sommerarrangement giver penge til andres jul.

Andre kan også søge

Det er ikke alene En God Jul for Alle, der kan søge om penge hos Ringriderfestens Børneland.

“Vi vil gerne have ansøgninger fra foreninger og også skoleklasser, som laver aktiviteter for børn”, siger Brian Kaslund.

Ansøgninger skal sendes til 6400borneland@gmail.com

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...