Børneland søger frivillige

12. juni 2018 Sønderborg

Der skal bruges mange hjælpere i Børneland, men der er er ingen betaling for at være frivillig hjælper. Til gengæld er der en stor hjælperfest, fuld forplejning, sponsortøj og gratis adgang til pladsen alle dage. Hjælper man med minimum to vagter i Børneland inviteres man med til den store hjælperfest. Årets hjælperfest er den dobbelte koncert med både Joey Moe og Christopher i Mølleparken den 17. august.

Trods den gratis billet til koncerten, så er det dog især det sociale sammenhold, der gør, at folk kommer igen år efter år, skriver Børnekomiteen i en pressemeddelelse

Artiklen fortsætter under annoncen

“Behovet for hjælpere stiger hvert år i takt med antallet af aktiviteter i Børneland stiger. Sidste år var der ca. 200 frivilligere hjælpere og det er vi utroligt glade for. Uden dem var der intet Børneland”, siger Brian Jørgensen, formand for Børnekomiteen.

Et gratis Børneland som dækker en hel fodboldbane, er hvad Ringriderfesten igen i år kan byde på.

Over 360 frivillige vagter skal besættes, for at Børneland bliver en succes og en god oplevelse for de mange gæster.

Allerede nu er over 250 vagter besat. Mange er gengangere, som har været med i mange år – men det er fortsat muligt at melde sig som hjælper, blive en del af sammenholdet og komme med til den dobbelte koncert.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Tilmeld dig som hjælper HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk