Børneland søger frivillige

12. juni 2018 Sønderborg

Der skal bruges mange hjælpere i Børneland, men der er er ingen betaling for at være frivillig hjælper. Til gengæld er der en stor hjælperfest, fuld forplejning, sponsortøj og gratis adgang til pladsen alle dage. Hjælper man med minimum to vagter i Børneland inviteres man med til den store hjælperfest. Årets hjælperfest er den dobbelte koncert med både Joey Moe og Christopher i Mølleparken den 17.

Artiklen fortsætter under annoncen

august.

Trods den gratis billet til koncerten, så er det dog især det sociale sammenhold, der gør, at folk kommer igen år efter år, skriver Børnekomiteen i en pressemeddelelse

“Behovet for hjælpere stiger hvert år i takt med antallet af aktiviteter i Børneland stiger. Sidste år var der ca. 200 frivilligere hjælpere og det er vi utroligt glade for. Uden dem var der intet Børneland”, siger Brian Jørgensen, formand for Børnekomiteen.

Et gratis Børneland som dækker en hel fodboldbane, er hvad Ringriderfesten igen i år kan byde på.

Over 360 frivillige vagter skal besættes, for at Børneland bliver en succes og en god oplevelse for de mange gæster.

Allerede nu er over 250 vagter besat. Mange er gengangere, som har været med i mange år – men det er fortsat muligt at melde sig som hjælper, blive en del af sammenholdet og komme med til den dobbelte koncert.

 Tilmeld dig som hjælper HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Augustenborg, Samfund

Friskolebørn samler hver mandag skrald i Nørreskoven

14. april 2021 Augustenborg

Det er nærmest blevet tradition, at Midtimellem – 3.-4. klasse – hver mandag går en fast rute ind i Nørreskoven og hjem igen. En rute, de på Midtals Friskole kalder “Jorden rundt”. ”Børnene damper af og fortæller om stort og småt fra deres weekend eller ferie”, fortæller lærer Katja Ladefoged i en pressemeddelelse. Det er […]

Læs mere...