Bokse-Freja: Klubben er en familie hvor vi slår på hinanden

9. april 2013 Sport Skrevet af: Ole Kæhler
Freja, 16 år og stadig frygtet.

Dét at være med i Sønderborg Amatør Bokseklub er rigtigt dejligt for Freja Kjær Hansen, som lige er vendt tilbage igen efter to års pause.

– Jeg savnede bare det hele fra boksningen. Ikke alene det med at være i superform og bokse. Ja, vi har det rigtigt godt og rart sammen, siger Freja Kjær Hansen, der for år tilbage var en virkelig slagkraftig pige og det viser de mange avisoverskrifter på klubvæggen om.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Her i klubben er vi som familie, hvor vi altså bare slår på hinanden, siger hun og kigger. Hun skulle ligesom sikre, at humoren blev fanget.

Røg af cyklen

For et par år siden røg Freja Kjær Hansen af jernhesten og slog sig ganske alvorligt.

– Jeg røg af på sådan en måde, at jeg slog munden i vejen, siger Freja Kjær Hansen. Og når man så har bøjle på tænderne, så sker der altså ting og sager.

Freja slår løs på familien og elsker det.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Det var helt vildt underligt at samle nogle af sine tænder op fra vejen, siger hun og fortæller, at den bøjle, der holdt hendes tænder, nærmest havde revet hele munden i stykker..

Freja begyndte sin træning for få uger siden og er på vej i form og så skinner det igennem, at virkeligt nyder at være i gang i igen.

– Og især at være sammen med de andre omkring det, som vi har i vores klub, siger hun. Og det er et fællesskab, hvor der virkeligt bliver taget hånd om hver enkelt på den allerbedste måde.

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...