Bokse-Freja: Klubben er en familie hvor vi slår på hinanden

9. april 2013 Uncategorized
Freja, 16 år og stadig frygtet.

Dét at være med i Sønderborg Amatør Bokseklub er rigtigt dejligt for Freja Kjær Hansen, som lige er vendt tilbage igen efter to års pause.

– Jeg savnede bare det hele fra boksningen. Ikke alene det med at være i superform og bokse. Ja, vi har det rigtigt godt og rart sammen, siger Freja Kjær Hansen, der for år tilbage var en virkelig slagkraftig pige og det viser de mange avisoverskrifter på klubvæggen om.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Her i klubben er vi som familie, hvor vi altså bare slår på hinanden, siger hun og kigger. Hun skulle ligesom sikre, at humoren blev fanget.

Røg af cyklen

For et par år siden røg Freja Kjær Hansen af jernhesten og slog sig ganske alvorligt.

– Jeg røg af på sådan en måde, at jeg slog munden i vejen, siger Freja Kjær Hansen. Og når man så har bøjle på tænderne, så sker der altså ting og sager.

Freja slår løs på familien og elsker det.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Det var helt vildt underligt at samle nogle af sine tænder op fra vejen, siger hun og fortæller, at den bøjle, der holdt hendes tænder, nærmest havde revet hele munden i stykker..

Freja begyndte sin træning for få uger siden og er på vej i form og så skinner det igennem, at virkeligt nyder at være i gang i igen.

– Og især at være sammen med de andre omkring det, som vi har i vores klub, siger hun. Og det er et fællesskab, hvor der virkeligt bliver taget hånd om hver enkelt på den allerbedste måde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Wohlenberg åbner delikatessebutik i Perlegade

15. juni 2021 Erhverv

Fra august kan du købe lækkert hjemmebagt brød, mel, ost, skinke, pølser og andre lækre specialiteter i Wohlenbergs CHEFs DELI, som åbner i Perlegade. Det er de gode råvarer og den bedste kvalitet, det skal handle om – og tanken er, at du nyder lækkerierne derhjemme eller ude i det fri. “Og der lægges vægt […]

Læs mere...