Borgerforening er klar til sensommerens loppemarked

28. august 2018 Sydals

Kulturhuset – Skyttehuset på Kær halvø er fyldt til bristepunktet med lopper til Borgerforeningens store sensommer loppemarked.

Det foregår lørdag den 1. september og søndag den 2. september kl. 10.00 – 16.00.

Åbningen om lørdagen bliver igen ekstra-festlig med sækkepibemusik. Orkesteret Green Forest Pipe Band kommer nemlig forbi skyttehuset.

I Skyttehuset er der igen et væld af lopper.

Artiklen fortsætter under annoncen

Loftet er fyldt til bristepunktet, og i festsalen er der radio/tv-forretning og malerier, der bare står og venter på den rette nye køber/samler. I kulturladen er der denne gang så mange møbler, som aldrig før.

“Der er også køkkengrej i lange baner, bøger, legetøj og lamper. Så kom og gør en god handel”, siger Svend Aage Andersen fra Borgerforeningen i en pressemeddelelse.

Grillen er tændt, så der kan købes ringriderpølser med brød, øl eller vand, og for dem der er til kaffe og lagkage, kan loppemarkedshjælperne i Borgerforeningen også klare det.

Der er dækket op under sejldugen på flisebelægningen foran Kulturhuset – Skyttehuset ud mod vejen.

“Så læg weekendturen ud på Kær halvø og bliv en oplevelse rigere, og for at du ikke skal gå alt for langt, vil der på en mark bag ved Skyttehuset igen være mulighed for at parkere bilen”, siger Svend Aage Andersen

Overskuddet fra loppemarkedet går til Borgerforeningens mange forskellige aktiviteter i Kulturhuset – Skyttehuset.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...