Borgerforeningens hus ramt af vandskader

22. januar 2016 Sønderborg

Borgerforeningsmedlemmerne Tage Christensen og Viggo Ravn skriver:

Efter skybruddet i juledagene og vandskaden på samtlige ca. 300 m2 trægulve, er der nu opnået en god aftale med vores forsikringsselskab Topdanmark. Aftalen indebærer, at vi selv skal fjerne de eksisterende gulve med belægning, strøer og isolering. Køkkenet, baren og skydeanlægget ved standpladsen skal også fjernes.

Formand Tage Christensen har problemer med vandet.

Formand Tage Christensen og andre i Borgerforeningen har problemer med vandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

SIB Byggeri kommer i uge 8 og støber gulve, som har en større robusthed mod fremtidige skybrud. Fordi vi selv laver en del arbejde, får vi også støbt gulv i det lille depotrum ved køkkenet, rummet med opgangen til loftet og i øldepotet.

Vores egen indsats medfører også, at vi kan få et professionelt anretter-køkken med stålborde samt en ledhejseport i stedet for den gamle port fra trappegangen ud til indkørslen.

Alt i alt et kedeligt uheld, som vi ved egen indsats får udnyttet til en renovering af lokalerne. Forsikringssummen vil ikke kunne dække alle udgifter til de mange ekstra projekter. Men i kraft af eget arbejde, forventes udgiften at kunne holdes på 30-40.000 kr., som vi selv kommer til at betale.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Som følge af skaden har vi været nødsaget til at aflyse udlejninger og aktiviteter i Skyttehuset i februar, marts, april og maj.

Den nostalgiske filmaften, der var programmeret til torsdag den 11. februar og jazzaften fredag den 20. maj bliver flyttet til efteråret.

Generalforsamlingerne i Borgerforeningen/Den Selvejende Institution og loppemarkedet bliver holdes efter aktivitetsplanen i Skyttehuset

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...