Borgerrådgiveren skal lede ny afdeling

17. oktober 2013 Uncategorized

Borgerrådgiver Niels Bøgskov Frederiksen skal fra 1. december skrue en ny afdeling sammen i Sønderborg Kommune.

Afdelingen bliver en fælles stab for arbejdsmarkedsområdet, borgerservice og kultur og den skal ligge i direktør Michael Holst’ område.

– Jeg er sikker på Niels Bøgskov Frederiksen får det hele kørt rigtigt sammen. Han har tidligere haft lignende opgaver andre steder og dér blev det en succes, siger kommunaldirektør Søren Bonde, som i øjeblikket er i Nice. Jobbet som Borgerrådgiver er et enmandsjob og det kan måske være lidt ensomt og derfor er der forståelse for, at Niels Bøgskov Frederiksen vil prøve at arbejde sammen med andre..

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgerrådgivningen har vist sig at være nyttig.

Borgerrådgivningen har vist sig at være nyttig.

– Niels Bøgskov Frederiksen har fået flyttet mange borgerrådgiver-opgaver fra at være klagesager til at være vejledning. Det er godt for borgerne og det er godt for forvaltningerne, der også bruger hans råd, siger Søren Bonde.

Langt de fleste klagesager handlede om, at borgerne følte sig misforståede – og det undgår de ved at søge råd, inden de kontakter en af forvaltningerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 112, Nordborg

Skorstensbrand på Nordals

13. maj 2021 112

Torsdag eftermiddag kørte brandvæsnet til Lønsømadevej i Holm, fordi der omkring klokken 16:30 kom en melding om en skorstensbrand. Det er indsatslederen fra Brand og Redning og de frivillige brandmænd i Nordborg, der blev tilkaldt.

Læs mere...