Borgerrådgiveren skal lede ny afdeling

17. oktober 2013 Uncategorized

Borgerrådgiver Niels Bøgskov Frederiksen skal fra 1. december skrue en ny afdeling sammen i Sønderborg Kommune.

Afdelingen bliver en fælles stab for arbejdsmarkedsområdet, borgerservice og kultur og den skal ligge i direktør Michael Holst’ område.

– Jeg er sikker på Niels Bøgskov Frederiksen får det hele kørt rigtigt sammen. Han har tidligere haft lignende opgaver andre steder og dér blev det en succes, siger kommunaldirektør Søren Bonde, som i øjeblikket er i Nice. Jobbet som Borgerrådgiver er et enmandsjob og det kan måske være lidt ensomt og derfor er der forståelse for, at Niels Bøgskov Frederiksen vil prøve at arbejde sammen med andre..

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgerrådgivningen har vist sig at være nyttig.

Borgerrådgivningen har vist sig at være nyttig.

– Niels Bøgskov Frederiksen har fået flyttet mange borgerrådgiver-opgaver fra at være klagesager til at være vejledning. Det er godt for borgerne og det er godt for forvaltningerne, der også bruger hans råd, siger Søren Bonde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Langt de fleste klagesager handlede om, at borgerne følte sig misforståede – og det undgår de ved at søge råd, inden de kontakter en af forvaltningerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...