Borgmesteren er glad for der bliver renset op ved Himmark Strand

6. december 2020 Politik

I forbindelse med finanslovsforhandlingerne har regeringen, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre og Alternativet aftalt at afsætte i alt 630 millioner kroner til første fase af oprydningsarbejdet af de såkaldte generationsforureninger frem til år 2025. Og med på listen er Himmark Strand.

Det glæder borgmester Erik Lauritzen.

“Danfoss har fra start gået forrest og det skal de anerkendes for. Og så har vi i kommunen og regionen også arbejdet for, at der kom penge til at rydde op for. Det sker nu og jeg vil gerne sige tak til folketingspolitikerne, Jesper Petersen og Benny Engelbrecht, som har arbejdet for, at Himmark Strand kom med”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNYT”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så skal Jørn Lehmann Petersen fra Regionsrådet have en stor tak, fordi han har kæmpet i årevis for at der blev gjort noget ved netop generationsforureningerne”, siger borgmesteren.

Han tilføjer, at det er et stort lobbyarbejde, som har båret frugt.

“Vi har bestemt en regering, der leverer”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...