Borgmesteren er glad for der bliver renset op ved Himmark Strand

6. december 2020 Politik

I forbindelse med finanslovsforhandlingerne har regeringen, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre og Alternativet aftalt at afsætte i alt 630 millioner kroner til første fase af oprydningsarbejdet af de såkaldte generationsforureninger frem til år 2025. Og med på listen er Himmark Strand.

Det glæder borgmester Erik Lauritzen.

“Danfoss har fra start gået forrest og det skal de anerkendes for. Og så har vi i kommunen og regionen også arbejdet for, at der kom penge til at rydde op for. Det sker nu og jeg vil gerne sige tak til folketingspolitikerne, Jesper Petersen og Benny Engelbrecht, som har arbejdet for, at Himmark Strand kom med”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNYT”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så skal Jørn Lehmann Petersen fra Regionsrådet have en stor tak, fordi han har kæmpet i årevis for at der blev gjort noget ved netop generationsforureningerne”, siger borgmesteren.

Han tilføjer, at det er et stort lobbyarbejde, som har båret frugt.

“Vi har bestemt en regering, der leverer”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...