Børn kan blive klogere på feriedage i Universe

22. april 2013 Uncategorized

Universe holder Science Camp i ugerne 27,28 og 32. Temaet for Campen bliver årets særudstilling ”Speed”. Unge i alderen 12-16 kan  se frem til fart og spænding og masser af oplevelser med naturvidenskab og teknik. Der er fokus på et højt aktivitetsniveau,  sjov læring og de perfekte rammer for et godt fællesskab.

I løbet af sommerferien tilbyder Universe 5 Science Camps med 2 overnatninger til børn og unge i aldersgruppen 12–16 år.

Årets tema er speed – fart og spænding, og deltagerne kommer helt tæt på den nye særudstilling Speed. I ’Speed’ er det muligt at prøve kræfter med forskellige sider af FORMEL 1 motorsporten – den tekniske del, koncentration, kondition, reaktionsevne og  refleks, samt få en autentisk oplevelse af fart i 5D simulatoren.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Science Campen skal der konstrueres, bygges, måles og køres på Segway, når parkens gæster er gået hjem.

Aktiv ferie for de unge

I tre dage og to nætter skal de unge udforske naturvidenskaben på nye måder. De unge skal have naturvidenskaben og teknologien  tæt på deres egen krop og lave sjove forsøg i parken.

Deltagerne vil i år overnatte i Camp Universe, som er en ny lejrskolefacilitet tæt på parken.

– Vi glæder os til at byde Science Camp deltagerne velkommen i vores lejrskole Camp Universe. Her har vi de perfekte ramme  for hyggelig aftenunderholdning, efter en dag spækket med naturvidenskab, siger formidler og ansvarlig for  Science Campen Troels Nim Andresen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har med årets tema mulighed for at sammensætte et hæsblæsende program med masser af fart, sjov og spænding.  Et program som både henvender sig til piger og drenge i alderen 12-16 år, siger Troels Nim Andresen.

Udover det spændende dagsprogram, står aftenerne på sjov i Universe parken efter lukketid. Her vil der være rig mulighed  for at køre på Segway i parken, lave is på en helt særlig måde, få masser af nye venner og meget mere.

Praktiske info

Universe holder Science Camps med to overnatninger til børn og unge i aldersgruppen 12-16 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle camps ligger fordelt i ugerne 27, 28 og 32.

Information om Science Camp, programmet og billeder findes på Universe’ link på Sønderborg Nyt. Tilmelding kan klares på www.universe.dk

Prisen for deltagelse på Science Campen er 1.500 kr. inkl. overnatning og forplejning.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...