Børnehuset fejrede de første 50 år

8. oktober 2013 Uncategorized

Børnehuset hos Alssund Børne- og Ungdomscenter fejrede tirsdag de første 50 år. Og det skete med en lang række gæster, der kunne tage for sig af lækkerierne fra et herligt bord.

Og som det hører sig til, så kom der en gæst fra Byrådet, der sagde tillykke.

– Jeg skal nok skåne jer for en lang valgtale, siger formand for Børn- og Uddannelsesudvalget Tage Petersen. Han fortæller, at han første gang han besøgte Børnehuset blev fascineret af al den viden, der var samlet indenfor væggene.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og den viden er her stadig og den er værdifuld. Derfor kan jeg love jer, at uanset, hvad der sker, så vil vi passe godt på jer, siger han.

Alssund Børne- og Ungdomscenter er en tidligere Amtsinstitution der kom under kommunale vinger under kommunesammenlægningen. Deres opgave er at hjælpe børn fra familier, der har brug for støtte.

Inden Tage Petersen nåede at få ordet, kom Jytte Put larmende ind med sine drenge fra den hyperlokale gøglertrup. Og for en lille stund fik de ønsker tillykke i en flot blanding mellem sang og råb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billederne fra eftermiddagen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.448202085300144.1073741916.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Wohlenberg åbner delikatessebutik i Perlegade

15. juni 2021 Erhverv

Fra august kan du købe lækkert hjemmebagt brød, mel, ost, skinke, pølser og andre lækre specialiteter i Wohlenbergs CHEFs DELI, som åbner i Perlegade. Det er de gode råvarer og den bedste kvalitet, det skal handle om – og tanken er, at du nyder lækkerierne derhjemme eller ude i det fri. “Og der lægges vægt […]

Læs mere...