Bortførsel: Den sociale bagvagt er starten på alt

4. april 2015 112

En person tæt på Stine B. Jespersen, der onsdag fik bortført sin 1 1/2 år gamle søn fra biblioteklet i Sønderborg fortæller, at når den sociale bagvagt ikke vil reagere, så er der heller ingen andre instanser i det offentlige, der gør et suk for at finde drengen.rådhus

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har talt med den sociale bagvagt i Sønderborg Kommune for at få dem til at gøre noget, men forgæves. Vagten fortæller, at der intet er at gøre”, siger kilden, der har kontaktet SønderborgNyt.

I første omgang var det den sociale bagvagt, der efterlyste den lille dreng og det fik politiet til at lede – og de fandt ham torsdag.

“Desværre blev der – uden moderen blev involveret – lavet en aftale om at drengen ville blive afleveret fredag”, siger kilden til SønderborgNyt. Åbenbart mener den sociale bagvagt, at kommunen har løst sin del af opgaven med en aftale, der strider mod Statsforvaltningens retningslinier for samkvemmet mellem far og søn og iøvrigt viste sig ikke at blive overholdt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs moderens udtalelser HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...