Brand i grillbaren Hos Jesper

Onsdag aften brændte det i grillbaren Hos Jesper. Foto: Ole Kæhler
Onsdag aften brændte det i grillbaren Hos Jesper. Foto: Ole Kæhler
25. april 2024 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen.

“Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen og ringe efter hjælp.

“Det var rigtigt godt, de unge mennesker reagerede, som de gjorde og fint at døren til grillbaren hurtigt blev lukket igen, så ilden ikke rigtigt fik ilt. Det begrænsede branden, som brandmænd fra Station Sønderborg hurtigt fik slukket”, siger Beredskabs Sønderborgs indsatsleder, Jeppe Jørgensen, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der kom lidt røg ind i bygningen bag grillbaren og den fik vi blæst ud”.

“Det eneste sted, der er el, det er under vasken og det er der, ilden var”, siger Jesper Sørensen, som sætter pris på, at det trods alt ikke gik værre.

Trods branden er der ingen, som skal undvære Jespers Pølser. Han stiller en af sine mobile pølsevogne op på stedet.

Se billeder fra branden.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...