Brand i rækkehus i Asserballe

24. april 2021 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag aften omkring klokken 22:30 kørte brandbiler fra Augustenborg/Bro Frivillige Brandværn til Asserballe, hvor der var ild i et rækkehus.

“Branden var startet i køkkenet og den fik de frivillige brandmænd hurtigt slukket”, siger indsatsleder Bo Olesen fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.

Brandmændene har taget en del af rækkehusets tagplader ned.

“Det gjorde vi for at kunne efterslukke og nu har vi givet brandstedet videre til politiet, som skal finde årsagen til branden”, siger Bo Olesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er altid politiets teknikere, som skal finde årsagen til en brand – og det er deres undersøgelse, som afgør, om der skal skrives en sigtelse for uforsvarlig omgang med ild eller andre lovovertrædelser.

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...