Brand i rækkehus i Asserballe

24. april 2021 112

Fredag aften omkring klokken 22:30 kørte brandbiler fra Augustenborg/Bro Frivillige Brandværn til Asserballe, hvor der var ild i et rækkehus.

“Branden var startet i køkkenet og den fik de frivillige brandmænd hurtigt slukket”, siger indsatsleder Bo Olesen fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.

Brandmændene har taget en del af rækkehusets tagplader ned.

“Det gjorde vi for at kunne efterslukke og nu har vi givet brandstedet videre til politiet, som skal finde årsagen til branden”, siger Bo Olesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er altid politiets teknikere, som skal finde årsagen til en brand – og det er deres undersøgelse, som afgør, om der skal skrives en sigtelse for uforsvarlig omgang med ild eller andre lovovertrædelser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...