Brande både søndag og mandag

31. marts 2014 Uncategorized

Søndagen og mandag morgen bød på flere brande i lokalområdet.politi2

Søndag morgen kl. 05:33 gik brandlarmen på kollegiet på Augustenborg Landevej. En gnist fra et askebæger røg ned på gulvet og fik så godt fat at der stod store flammer ud af værelset. Anmelderen blev bedt om at vække folk i de tilstødende værelser og få dem ud. Der skete ingen skade på personer ved branden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndag formiddag kl. 10:19 var den gal i et værksted på Snurom i Gråsten. En kortslutning i en ghettoblaster gav flammer der fik fat i noget tøj der brød i brand. Der skete ikke skader på ejendommen, der blev luftet grundigt ud.

Mandag morgen kl. 05:28 udbrød der brand i en etageejendom på Nørrebro i Sønderborg. 20 personer blev evakueret men ingen kom til skade ved branden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...