Brande både søndag og mandag

31. marts 2014 Uncategorized

Søndagen og mandag morgen bød på flere brande i lokalområdet.politi2

Søndag morgen kl. 05:33 gik brandlarmen på kollegiet på Augustenborg Landevej. En gnist fra et askebæger røg ned på gulvet og fik så godt fat at der stod store flammer ud af værelset. Anmelderen blev bedt om at vække folk i de tilstødende værelser og få dem ud. Der skete ingen skade på personer ved branden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndag formiddag kl. 10:19 var den gal i et værksted på Snurom i Gråsten. En kortslutning i en ghettoblaster gav flammer der fik fat i noget tøj der brød i brand. Der skete ikke skader på ejendommen, der blev luftet grundigt ud.

Mandag morgen kl. 05:28 udbrød der brand i en etageejendom på Nørrebro i Sønderborg. 20 personer blev evakueret men ingen kom til skade ved branden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 112, Gråsten

To natteture for Brand og Redning

18. maj 2021 112

Natten til tirsdag måtte brandvæsnet ud på to ture – og den første var til Imerco i Gråsten, hvor der var gang i brandalarmen ved midnatstid. “Vi var indenfor og kigge os omkring, men der var intet galt”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Klokken 00:24 kom der gang i den automatiske […]

Læs mere...