Brandfolkene bruger rigtigt mange tons vand

3. februar 2020 112

Der bliver brugt tonsvis af vand for at slukke branden hos Lazy Dog, der begyndte kort efter klokken 14.

“Vi henter vand fra brandhanen ved Netto i Østergade og det har vi gjort seks gange. Altså har vi hentet 60.000 liter og det svarer til 60 tons”, siger en brandmand til SønderborgNYT.

Andre brandbiler henter vand på brandstationen og nogle fylder vandtanken fra en brandhane ved Statsskolen. Desuden er en slange koblet på en brandhane i Jernbanegade.

Artiklen fortsætter under annoncen

Teliabygningen op mod brandstedet bliver revet ned, for at hindre spredning af branden, oplyser politiet mandag aften via Twitter
Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Rystet butiksejer

Adam Ferati, der ejer tøjbutikken LY Copenhagen på hjørnet af Perlegade og Jernbanegade er dybt rystet over branden, som også skader hans butik.

“Min telefon har kimet, siden branden brød ud og jeg ved ikke andet, end at det kommer til at tage sin tid, inden vi kan åbne vores butik igen”, siger Adam Ferati til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beredskabsmeddelelse:

Advarslen vedrører borgere i området fra Rådhustorvet mod syd, Borgen mod øst, Rønhave Plads mod nord og Jernbanegade mod vest til Sct.Marie Kirke.

Personer i de berørte områder skal gå inden døre, lukke døre og vinduer, fordi der er meget røg fra bygningsbranden, og de kan søge information hos DR og TV2.

Nysgerrige bedes holde sig væk fra det afgrænsede område.

Hvis man får gener af røgen, søg egen læge.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. maj 2022 112, Sønderborg

Ild i bålsted og så havde en haveejer været i gang med ukrudtsbrænderen

21. maj 2022 112

Lørdag aften omkring klokken 20:30 rykkede Brand og Redning til Humlehøjvej i Sønderborg. “Der var nogle som havde tændt et bål i en bålhytte, men ilden bredte sig og fik fat i noget træværk, der er omkring selve bålstedet”, siger indsatsleder Jens-Erik Rasmussen til SønderborgNYT. Lørdag middag var Rinkenæs og Gråsten på Sejrsvej i Rinkenæs, […]

Læs mere...