Brandfolkene er stadig i gang på Stødagervej

29. juli 2021 112
Omnicon i brand. Foto: Bachs Foto
Omnicon i brand. Foto: Bachs Foto

Torsdag morgen er brandfolkene i gang med efterslukningsarbejdet på Stødagervej, hvor der tirsdag aften omkring 21:30 blev anmeldt en brand i virksomheden Omnicons bygning. Virksomheden producerer farvepulver, som blandes i cement til fliser.

“Vi har siden i går aftes haft brand på virksomheden Omnicon på Stødager i Sønderborg. Folk bedes undgå røgfanen med giftig røg. Virksomheder i området bedes lukke døre og vinduer, hvis de ligger i vindretningen”, skriver politiet på Twitter torsdag morgen klokken 08:20.

Artiklen fortsætter under annoncen

Branden nåede at brede sig til 7-8 bygninger.

Sønderborg Brand og Redning fik hjælp fra de frivillige brandmænd fra Broager, Ullerup, Augustenborg/Bro, Hørup og Sydals – og der kom en stigevogn fra Aabenraa. Desuden blev Beredskabsstyrelsen tilkaldt.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...