Brobyggerprisen gik i år til Susanne Damsøe

22. august 2015 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Brobyggerprisen gives til en person, virksomhed eller organisation, som gør en ekstraordinær indsats for at fremme mangfoldigheden i Sønderborg Kommune. I 2015 gik prisen til Susanne Samsøe. Brobyggerprisen blev overrakt ved kulturnatten af formanden for Integrationsrådet, Mona Youssuf Fahd, og består af et diplom, blomster, et gavekort på 5.000 kr. og et glasfad lavet af den lokale glaskunstner Tove Hansen.download (3)

Artiklen fortsætter under annoncen

Susanne Samsøe var indstillet af Jens Christian Kristensen, Lisa Stobbe og Muthanna Al musllam, der alle tre er frivillige i Røde Kors Integration i Sønderborg.

Susanne Samsøe er en vigtig drivkraft i Røde Kors integration på Ringbakken 4 i Sønderborg. Hendes glade og åbne væsen har gjort, at flygtninge har følt sig integreret og hørt i det danske samfund.

Fra at være et projekt for 20 brugere har det udviklet sig til at have omkring 150 brugere fra Bhutan i øst til Congo i syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

I gennemsnit bruger 40-50 personer Røde Kors´lektiecafé hver uge. Susanne Samsøe har også været aktiv i oprettelsen af facebook-gruppen Røde Kors integration Ung til Ung for flygtninge i alderen 15-30 år.

Her rekrutteres der deltagere til ungdomsarrangementer, der enten foregår i Alsion klublokale, Caféen, eller i ungdomscaféen på Løngang 29 i Sønderborg.

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...