BROEN Danmark nomineret til Børnehjælpsdagens Lillebrorpris

14. februar 2018 Sønderborg

Børnehjælpsdagens Lillebror Pris hylder hvert år en forening, et projekt, initiativ eller lign., der har ydet en ekstraordinær indsats til fordel for børn og unge i Danmark.

BROEN Danmark, der har en lokalafdeling i blandt andet Sønderborg, er blandt de tre kandidater, som er nomineret til prisen – og de medfølgende 50.000 kroner.

Det skriver Børnehjælpsdagen i en pressemeddelelse.

Siden 2002 har BROEN Danmark hjulpet udsatte børn og unge med at få et aktiv fritidsliv i deres lokalområde – således også i Sønderborg, hvor lokalafdelingen begyndte i 2012.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den seneste årsopgørelse viser, at 19 børn og unge har fået støtte gennem BROEN Sønderborg.

Børnehjælpsdagens Priskomité har udpeget de tre nominerede på baggrund af 66 indstillinger fra offentligheden. Udover foreningen BROEN Danmark er også læringsprogrammet ‘Lær for Livet’ samt organisationen ‘Læs for Livet’ nomineret.

Priskomiteen udpeger ligeledes den endelige prismodtager den 22. marts på Københavns Rådhus.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uncategorized

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uncategorized

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...