Brug af ukrudtsbrænder førte til en lille brand

1. juni 2021 112

Tirsdag formiddag klokken 10 rykkede Sønderborg Brand og Redning til Tandsbjerg i Sønderborg, fordi de fik en alarm om mindre ‘naturbrand’.

“Det viste sig, der havde været ild ved en hæk og den var kommet i forbindelse med brug af ukrudtsbrænder”, siger indsatsleder Pia Hamann til SønderborgNYT.

Heldigvis havde medarbejdere fra plejecentret stort set slukket ilden, inden brandbilerne nåede frem.

“Men vi kom lige lidt vand på, så vi var ikre på at branden er helt slukket”.

Det sker ind imellem, at der opstår brand i forbindelse med brug af ukrudtbrændere – og Pia Hamann fra Sønderborg Brand og Redning råder til, at man lige tjekker hjemmesiden brandfare.dk, inden man tænder brænderen.

Artiklen fortsætter under annoncen

POå siden finder du en række vigtige oplysninger om brandfare i naturen. Her kan du blandt andet finde gode råd om, hvordan du undgår naturbrande, et brandfareindeks, der viser brandfaren i naturen over de kommende døgn, og en oversigt over, hvor i landet der eventuelt er indført afbrændingsforbud og hvad forbuddene betyder.

tjek Brandfare.dk, hvis du skal tænde bål eller bruge ukrudtsbrænderen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...