Brugsuddeler Per Beierholm er blevet præsident

1. juli 2020 Sønderborg

Lions Sønderborg starter det nye ‘Lionsår’ onsdag den 1. juli med ny præsident. Klubben har på den seneste generalforsamling valgt Per Beierholm som afløser for Erling Jørgensen.

Per Beierholm er til daglig uddeler i SuperBrugsen i Augustenborg og glæder sig til at stå for fornyelsen af klubben til en såkaldt Mix-Klub med både kvindelige og mandlige medlemmer.

“Jeg har været med i Lions i mange og kan godt li’ at engagere mig, så jeg tager gerne en tørn som formand”, siger Per Beirholm til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lions Sønderborg er en af de ældste klubber i Danmark. Den blev stiftet i 1956 og har været moderklub for klubberne i Haderslev og Aaberaa, samt de nærliggende klubber Als – Nørherred, Sønderborg – Alssund og dameklubben Als i Sønderborg.

Klubben er meget aktiv og driver bogbutikken i St. Rådhusgade, udgiver det årlige rabathæfte og medlemmer er hegnsvagter ved Kultur i Syds koncerter i Mølleparken og Skansen.

Alle indtægter fra aktiviteterne går ubeskåret til velgørende arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

I det seneste år har vi doneret 165.000 kroner, skriver Lions i en pressemeddelelse.

Desuden afholder vi klubmøder to gange om måneden fra september til og med maj måned.

Møderne holdes ofte som almindelig klubaften med spisning og efterfølgende indlæg fra organisationer eller firmaer fra Sønderborg området. Andre møder holdes ude hos firmaer eller donationsmodtagere.

Lions Sønderborg har altid været en herreklub. Og det har fungeret fint alle årene; men vi er i klubben blevet enige om, at vi fremover vil være en klub for både mænd og kvinder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi tror, det vil forny og styrke klublivet, og føre til flere ideer til nye aktiviter, hvis vi er en Mix-klub.

Er man interesseret i at være medlem af en Lions Mix- Klub, bedes man henvende sig til klubbens præsident Per Beierholm, for at høre nærmere om klubbens arbejde – enten som enkeltpersoner eller som en gruppe, der gerne vil starte op sammen.

Formandens mailadresse er: per@beierholm.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk