BUDSTIKKEN deltog i eftersøgningen af en forsvundet lystfisker

24. juli 2022 112
BUDSTIKKEN. Privat foto
BUDSTIKKEN. Privat foto

Fire fartøjer fra Marinehjemmeværnet og flere redningsbåde samt to redningshelikoptere gennemførte lørdag aften en stor eftersøgning i det sydlige Lillebælt.

En mandlig lystfisker var meldt savnet, da han ikke kom hjem til tiden, og Forsvaret satte gang i en stor eftersøgning til søs i et område i Lillebælt ud for Haderslev.

MHV 814 BUDSTIKKEN fra Marinehjemmeværnet i Sønderborg blev udpeget som ’On Scene Coordinator’, og ledte dermed de deltagende skibe i eftersøgningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge Forsvaret og politiet blev mandens båd fundet førerløs med mandens ejendele, og det er naturligvis meget bekymrende, oplyser flotillechef Per Nielsen.

Sammen med ’Rescue Odin’ fra Dansk Søredningsselskab, ’Opnøren’ fra Aabenraa Brandvæsen, ’Rescue Årø’, ’Livredderen2’, ‘Smutaf’ og to af Flyvevåbnets redningshelikoptere søgte de fire marinehjemmeværnsfartøjer frem til midnat.

Manden blev ikke fundet.

Fra BUDSTIKKEN lyder det: Vores tanker går til de pårørende.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...