Bunden opgave at spare syv millioner kroner på buskørslen

13. december 2022 Politik

På et ekstra udvalgsmøde i Teknik-, By- og Boligudvalget har politikerne været på en bunden pgave, som gik ud på at spare penge på busdriften.

“Det var en bunden opgave at finde syv millioner kroner på buskørslen, og det gør selvfølgelig ondt at fjerne tilskud til ungdomskort og reducere i bybuskørsel. Men til gengæld er vi glade for at bevare skolekortet, kørsel til friskoler, natbus, turistbus Nordals – dog kun i skoleferien -og undgået store besparelser på rute 223, som er den, der binder kommunen sammen”, siger Venstres udvalgsmedlem Tage Petersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har overordnet prioriteret befordring og ligestilling af skoleelever, tryg kørsel hjem fra nattelivet og betjening af vore landdistrikter – som energikrisen mange steder giver udfordringer nok i forvejen”.

Han håber nu, at flertalsindstillingen i udvalget også afspejler sig i byrådssalen i næste uge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...