Byens Fodpleje – hvis du vil have fodpleje hjemme hos dig selv

20. september 2016 Sundeved

Hvis du synes, det kunne vær rigtigt skønt at få behandlet dine fødder af en kvinde, der har lært, hvordn det gøres, så kan du bare tage telefonen og ringe 6178 4004 og tage en snak med Lena Andersen fra Nordborg.

Lena Andersen har lige åbnet sin rullende forretning, Byens Fodpleje, hvor hun kører rundt i hele kommunen og plejer folks fødder.

“Der er en del ældre mennesker, som jeg besøger. Men også sportsfolk passer godt på deres fødder og så er der alle dem, der får fodpleje, fordi det er ret skønt”, siger Lena Andersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om det handler om ren wellnes, ligtorne, hård hud, nedgroede negle eller svamp, så er det med på listen over de ydelser, som Lena Andersen leverer.

“Og jeg ved, der er mange ældre, der har svært ved at tage hjemmefra, så jeg har valgt at være mobil”, siger Lena Andersen, der er lægeexamineret fodplejer.

“Hvem som helst kan kalde sig fodplejer, men er man lægeexamineret, så er man godkendt og med i Samarbejdet med Danske Fodplejere. Det er kundernes garanti for, at de får den rette pleje og behandling”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ville have mit eget

Inden Lena Andersen gik i gange med at uddanne sig til fodplejer, så har hun i mange år været klinikassistent hos en tandlæge.

“Jeg har længe drømt om at have mit eget og det har jeg nu. Og så ser jeg jo en anden ende af folk end jeg gjorde hos tandlægen”, siger Lena Andersen.

Læs mere på byens-fodpleje.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...