Byens Fodpleje – hvis du vil have fodpleje hjemme hos dig selv

20. september 2016 Sundeved
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Hvis du synes, det kunne vær rigtigt skønt at få behandlet dine fødder af en kvinde, der har lært, hvordn det gøres, så kan du bare tage telefonen og ringe 6178 4004 og tage en snak med Lena Andersen fra Nordborg.

Lena Andersen har lige åbnet sin rullende forretning, Byens Fodpleje, hvor hun kører rundt i hele kommunen og plejer folks fødder.

Pressefoto.” width=”300″ height=”195″ /> Lena Andersen med den bil, der er ramme om hendes firma. Pressefoto.

“Der er en del ældre mennesker, som jeg besøger. Men også sportsfolk passer godt på deres fødder og så er der alle dem, der får fodpleje, fordi det er ret skønt”, siger Lena Andersen til SønderborgNYT.

Om det handler om ren wellnes, ligtorne, hård hud, nedgroede negle eller svamp, så er det med på listen over de ydelser, som Lena Andersen leverer.

“Og jeg ved, der er mange ældre, der har svært ved at tage hjemmefra, så jeg har valgt at være mobil”, siger Lena Andersen, der er lægeexamineret fodplejer.

“Hvem som helst kan kalde sig fodplejer, men er man lægeexamineret, så er man godkendt og med i Samarbejdet med Danske Fodplejere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er kundernes garanti for, at de får den rette pleje og behandling”, siger hun.

Ville have mit eget

Inden Lena Andersen gik i gange med at uddanne sig til fodplejer, så har hun i mange år været klinikassistent hos en tandlæge.

“Jeg har længe drømt om at have mit eget og det har jeg nu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og så ser jeg jo en anden ende af folk end jeg gjorde hos tandlægen”, siger Lena Andersen.

Læs mere på byens-fodpleje.dk

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...