Byfesten er klar med jordbærkage og Bingo-Banko

12. maj 2013 Uncategorized

Der er solgt en masse billetter, der giver mulighed for at drikke kaffe og te, spise jordbærkage og måske vinde en af de mange flotte Bingo-Banko-præmier i det store telt ved Byfesten på Ringriderpladsen i Sønderborg. Billetprisen på 100 kroner giver hele seks spilleplader.

Efter en forrygende god fredag og lørdag krydser både formanden for Byfesten Marion Lippert og TO3 ildsjæl Dorte Kerdil fingre for endnu en succes. Bingo-Banko sættes i scene af TO3 i samarbejde med Byfesten.

Dorte Kerdil fra TO3 og Mona Lippert fra Byfesten byder velkommen til Bingo-Banko søndag kl. 13.
Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du ikke har sikret dig en billet, så du kan dele din eftermiddag med alle de andre, så kan du sikre dig en ved indgangen. Det første nummer råbes op kl. 13:00.

Blandt præmierne er der et gavekort fra SunCharter på 2.500 kr, 1.000 kr fra BG Busser, smykker fra CHAKANA og gavekort til bl.a. Kvickly, Jensen´s Bøfhus, Marina Fiskenæs, Rema 1000 og Garnhulen.

Derudover er der en middag på højkant til 4 på Colosseum, 4 billetter til Kinorama, købmandskurv fra Spar Købmand, samt Kødpakker fra SuperBrugsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...