Byfesten skridt for skridt

6. maj 2013 Uncategorized

Kristi Himmelfartsdag, torsdag,  byder traditionen tro på optog gennem byen.

Starten på den lange tur vil være kl. 13:00 og ruten går i år fra Biva Møbler i Center Øst via Grundtvigsallé, Alsgade, Lerbjerg, Løkken og Sønderhavnegade, Rosengade, Voldgade, Kongevej og ind på Ringriderpladsen.

Med i optoget vil være Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes & Drums.

Programmet byder også på opvisning fordelt ud over alle festdagene fra  Sønderborg City Fitness , Zumba og Hip Hop, Salsa Fitness og The Winners Motion Boxing på pladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Æbleskiveteltet er der igen i år, amatør musik.

Fredag med Harley-træf

Fredagen byder på motorcykeltræf med Harley Davidson Denmark, hvor der er et gavekort på højkant til den flotteste ”bike” fra Nextattoo. Derudover spiller Tip Top i Eldrorado om aften.

Damernes store dag

Lørdag løber den store Damefrokost af stablen, hvor ca. 1250 damer i år bliver underholdt af Top Seven. Maden leveres igen i år fra Rødekro Kro.

TO3’s Bingo-Banko

Søndag skal Sønderjyllands bedste kage kåres, dette sker i samarbejde med Møllegades Bageri og Skærtoft Mølle. Derudover er der Bingo Banko, hvor TO3 gerne skulle finde en vinder af et gavekort på 2.500 kr. til SunCharter og til mange andre store gevinster. Klovnen Frank Fumlefod vil være på pladsen, med trylleri og ballon kunster til underholdning af de mindre størrelser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...