Byfesten skridt for skridt

6. maj 2013 Uncategorized

Kristi Himmelfartsdag, torsdag,  byder traditionen tro på optog gennem byen.

Starten på den lange tur vil være kl. 13:00 og ruten går i år fra Biva Møbler i Center Øst via Grundtvigsallé, Alsgade, Lerbjerg, Løkken og Sønderhavnegade, Rosengade, Voldgade, Kongevej og ind på Ringriderpladsen.

Med i optoget vil være Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes & Drums.

Programmet byder også på opvisning fordelt ud over alle festdagene fra  Sønderborg City Fitness , Zumba og Hip Hop, Salsa Fitness og The Winners Motion Boxing på pladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Æbleskiveteltet er der igen i år, amatør musik.

Fredag med Harley-træf

Fredagen byder på motorcykeltræf med Harley Davidson Denmark, hvor der er et gavekort på højkant til den flotteste ”bike” fra Nextattoo. Derudover spiller Tip Top i Eldrorado om aften.

Damernes store dag

Lørdag løber den store Damefrokost af stablen, hvor ca. 1250 damer i år bliver underholdt af Top Seven. Maden leveres igen i år fra Rødekro Kro.

TO3’s Bingo-Banko

Søndag skal Sønderjyllands bedste kage kåres, dette sker i samarbejde med Møllegades Bageri og Skærtoft Mølle. Derudover er der Bingo Banko, hvor TO3 gerne skulle finde en vinder af et gavekort på 2.500 kr. til SunCharter og til mange andre store gevinster. Klovnen Frank Fumlefod vil være på pladsen, med trylleri og ballon kunster til underholdning af de mindre størrelser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...