Byg en redekasse til fuglene på Nordals Naturskole

23. februar 2018 Nordborg

Foråret er begyndt, og naturens mange fugle og dyr er på udkig efter dette års ynglested.

Nordals Naturskole inviterer alle interesserede til “Fuglekasse-byggedag” søndag den 4. marts mellem kl. 10 og 13.

På denne dag kan alle være med til at bygge, hamre, save, og snitte, når der skal laves nye yngle- og levesteder for naturens fugle.

Naturskolen har sørget for alle materialer, og naturskolens personale vil give kyndig vejledning i, hvordan man laver det bedste bosted til dyrene. De giver også god vejledning i, hvordan den færdige fuglekasse skal hænge, når man kommer hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er sjov at følge fuglenes liv på helt tæt hold. Når vi hjælper dyrene med at få et sted at bo, har vi også mulighed for at følge deres liv og færden helt tæt på, hvilket er rigtig spændende. Sætter man en god redekasse op i sin have eller i et nærtstående træ, er chancerne for at fuglene flytter ind og får unger store”, siger naturformidler Hans Jørgen Madsen i en pressemeddelelse.

Det koster 20 kr. at bygge en kasse, og naturskolen sørger for, at der er bål, varm kaffe og chokolade man kan varme sig på, imens man bygger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet finder sted på Nordals Naturskole, Holmvej i Nordborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...