Byg en redekasse til fuglene på Nordals Naturskole

23. februar 2018 Nordborg

Foråret er begyndt, og naturens mange fugle og dyr er på udkig efter dette års ynglested.

Nordals Naturskole inviterer alle interesserede til “Fuglekasse-byggedag” søndag den 4. marts mellem kl. 10 og 13.

På denne dag kan alle være med til at bygge, hamre, save, og snitte, når der skal laves nye yngle- og levesteder for naturens fugle.

Naturskolen har sørget for alle materialer, og naturskolens personale vil give kyndig vejledning i, hvordan man laver det bedste bosted til dyrene. De giver også god vejledning i, hvordan den færdige fuglekasse skal hænge, når man kommer hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er sjov at følge fuglenes liv på helt tæt hold. Når vi hjælper dyrene med at få et sted at bo, har vi også mulighed for at følge deres liv og færden helt tæt på, hvilket er rigtig spændende. Sætter man en god redekasse op i sin have eller i et nærtstående træ, er chancerne for at fuglene flytter ind og får unger store”, siger naturformidler Hans Jørgen Madsen i en pressemeddelelse.

Det koster 20 kr. at bygge en kasse, og naturskolen sørger for, at der er bål, varm kaffe og chokolade man kan varme sig på, imens man bygger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet finder sted på Nordals Naturskole, Holmvej i Nordborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...