Byråd: Budgetseminar i god stemning

20. august 2014 Politik

Pressemeddelelse:

Byrådet i Sønderborg Kommune har holdt budgetseminar på Sandbjerg Kursuscenter. På seminaret fik de folkevalgte en grundig gennemgang af den økonomiske status for kommunen, som oplæg til de kommende budgetforhandlinger.

  • Det har været et par gode dage, som har været et fint oplæg til de politiske forhandlinger, som vi snart går i gang med. Jeg vil gerne kvittere for, at alle byrådets medlemmer har bidraget til den positive stemning, som jeg har oplevet på seminaret, siger borgmester Erik Lauritzen.penge
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Efter to dages konstruktive politiske debatter og drøftelser, fremlagde borgmester Erik Lauritzen flertalsgruppens budgetforslag for Sønderborg Kommune i 2015 og efterfølgende år.

Udspillet indeholder rammer for udviklingen af driften og satte retningen for anlægsbudgettets udvikling i den kommende budgetperiode og Erik Lauritzen understregede i sit oplæg, at han håbede at byrådets partier ville se udspillet som et fornuftigt forhandlingsudspil.

Borgmesteren vil i de kommende uger invitere de politiske partier til budgetforhandlinger, og håber at den gode stemning fra budgetseminaret vil fortsætte ved forhandlingsbordet.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Budgetseminaret har været en god optakt til de kommende forhandlinger. Og jeg håber og tror, at vi kan få lavet et budgetforlig, som hele byrådet kan bakke op om, udtaler Erik Lauritzen.

Byrådet drøfter forslag til budget for 2015 på byrådsmødet den 3. september, og det skal endeligt vedtages på byrådsmødet den 1. oktober

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...