Byråd: Budgetseminar i god stemning

20. august 2014 Politik

Pressemeddelelse:

Byrådet i Sønderborg Kommune har holdt budgetseminar på Sandbjerg Kursuscenter. På seminaret fik de folkevalgte en grundig gennemgang af den økonomiske status for kommunen, som oplæg til de kommende budgetforhandlinger.

  • Det har været et par gode dage, som har været et fint oplæg til de politiske forhandlinger, som vi snart går i gang med.
    Artiklen fortsætter under annoncen

    Jeg vil gerne kvittere for, at alle byrådets medlemmer har bidraget til den positive stemning, som jeg har oplevet på seminaret, siger borgmester Erik Lauritzen.penge

Efter to dages konstruktive politiske debatter og drøftelser, fremlagde borgmester Erik Lauritzen flertalsgruppens budgetforslag for Sønderborg Kommune i 2015 og efterfølgende år.

Udspillet indeholder rammer for udviklingen af driften og satte retningen for anlægsbudgettets udvikling i den kommende budgetperiode og Erik Lauritzen understregede i sit oplæg, at han håbede at byrådets partier ville se udspillet som et fornuftigt forhandlingsudspil.

Borgmesteren vil i de kommende uger invitere de politiske partier til budgetforhandlinger, og håber at den gode stemning fra budgetseminaret vil fortsætte ved forhandlingsbordet.

  • Budgetseminaret har været en god optakt til de kommende forhandlinger.
    Artiklen fortsætter under annoncen

    Og jeg håber og tror, at vi kan få lavet et budgetforlig, som hele byrådet kan bakke op om, udtaler Erik Lauritzen.

Byrådet drøfter forslag til budget for 2015 på byrådsmødet den 3

Artiklen fortsætter under annoncen

september, og det skal endeligt vedtages på byrådsmødet den 1. oktober

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Grillbaren – med det traditionelle udvalg som nu har fået et kvalitetsløft

16. april 2021 Erhverv

Fredag formiddag åbende Grillbaren, som ligger i krydset ved Perlegade og Østergade – og det er Tataro-brødrene og deres kompagnon, Torben Klitbo, der står bag. “Vores udvalg er stort set det samme, som man så i grillbarer, dengang de kom til landet, men vi har givet kvaliteten et løft”, siger Torben Klitbo til SønderborgNYT. Altså […]

Læs mere...