Byrådet holder byrådsmøde i Broager

24. oktober 2020 Politik
Foto: Sønderborg Kommune
Foto: Sønderborg Kommune

Sønderborg Kommune holder sit næste byrådsmøde onsdag den 28. oktober 2020 klokken 17 i Broager, nærmere bestemt i Broager-Salen, der er en del af Broager-Hallen.

”Efter to byrådsmøder på Als glæder jeg mig over, at næste byrådsmøde finder sted Jyllandssiden, når Byrådet på onsdag skal mødes i Broager-Salen. Grundet coronasituationen har det været Byrådets ønske at komme rundt i kommunen, så Sønderborg Kommune handler lokalt i forbindelse med afviklingen af byrådsmøderne. Samtidig rykker vi også demokratiet ud, så det bliver nærværende for borgerne, der ønsker at overvære et byrådsmøde i deres by, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Baggrunden for at holde byrådsmødet i Broager – og tidligere i Tandslet og Dyvig – er, at Byrådssalen på Sønderborg Rådhus kan ikke opfylde kravene til at holde byrådsmøder coronasikkert. Derfor har Byrådet valgt en anden måde at afvikle møderne på, og det sker ved at flytte byrådsmøderne ud i nogle af kommunens byer og landsbyer.

Alle byrådsmøder er åbne for offentligheden.

Der vil dog være begrænset adgang for tilskuere til byrådsmødet i Broager. Det betyder, at tilskuere til byrådsmødet i Broager-Salen lukkes ind efter først til mølle-princippet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dog kan alle følge byrådsmødet online, fordi SønderborgNYT sender hele mødet direkte fra Broager-Hallen.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk